Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο

Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο

By Rena Mavridou

 • Release Date : 2014-10-18
 • Genre : Romance
 • FIle Size : 0.32 MB
Score: 4
4
From 131 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Θύμωσε. Έκλαψε. Εκδικήθηκε. Μετάνιωσε. Μα πάντα προσαρμοζόταν… Πάντα. Γιατί το μόνο πράγμα που δεν κατάφερε ποτέ ήταν να παραδώσει τα όπλα. Καλή κράση ή καλοί δάσκαλοι; Μάλλον καλός συνδυασμός! Άνθρωποι ήρθαν, άνθρωποι έφυγαν. Κάποιοι το επέλεξαν και κάποιοι όχι. Δεδομένα άλλαξαν, θεμέλια κλονίστηκαν. Μα εκείνη ήταν πάντα η Αλίκη.
Ταξίδεψε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να φύγει μακριά… Και αν ήταν μεγαλύτερος, θα γύριζε και τον υπόλοιπο. Ταξίδεψε όλο τον κόσμο για να καταλάβει ότι η μόνη Χώρα των Θαυμάτων που υπήρξε ποτέ για εκείνη, ήταν το σπίτι της. Ταξίδεψε όλο τον κόσμο για να καταλάβει πως όσο μακριά κι αν έφευγε, δεν θα κατάφερνε ποτέ να κρυφτεί ούτε από την αγάπη, μα ούτε και από τα λάθη… Και πως αυτός ο κόσμος που τότε δεν έβλεπε, γιατί στους δρόμους του έψαχνε πάντα να βρει τον εαυτό της, ήταν πολύ… πολύ όμορφος!

Reviews

 • Κριτική

  3
  By paraskeyi
  Διαβάζεται ευχάριστα. Ξυπνάει εφηβικές αναμνήσεις. Κουράζουν οι διάλογοι όταν πλαγιάζουν.....
 • Όμορφο ρομαντικό μυθιστόρημα

  4
  By katerina_nina
  Λόγος απλός και μεστός, οι σελίδες γεμίζουν με μια ωραια ειπωμένη ρομαντική ιστορία αλλα πολλες φορές και αυτοκαταστροφική! Το μήνυμα του βιβλίου ειναι ύμνος στον άσβεστο ερωτα...

keyboard_arrow_up